Bij Crijns Banden alle merken autobanden in Maastricht

Al 65 jaar het adres voor alle merken autobanden Maastricht

Voor veel inwoners en bedrijven in Maastricht is Crijns Banden het vertrouwde adres voor het kopen van aantrekkelijk geprijsde autobanden Maastricht. De grote naamsbekendheid in Maastricht hebben wij te danken aan het feit, dat wij al sinds 1950 als bandenspecialist in Maastricht bestaan én het hoge serviceniveau van onze dienstverlening. Crijns Banden levert niet alleen autobanden voor personenwagens. Wij zijn al meer dan 65 jaar gespecialiseerd in banden voor bestelwagens, vrachtwagens, industrievoertuigen en landbouwwagens. Ons assortiment autobanden in Maastricht is dan ook breed en diep te noemen.

Crijns Banden in Maastricht is lid van Eurotyre

Om in te kunnen spelen op de veranderende markt voor autobanden en aan onze particuliere en zakelijke klanten een optimale service aan te kunnen is Crijns Banden in Maastricht aangesloten bij Eurotyre. Voor zowel particuliere als zakelijke klanten van Crijns Banden levert dit een groot aantal unieke voordelen op te weten:

  • Vrachtwagenchauffeurs kunnen gebruik maken van de unieke Europa pechservice van Eurotyre. Waar een vrachtwagen ook met bandenpech staat. Er is altijd een bandenspecialist van Eurotyre in de buurt die u helpt. Via een speciaal telefoonnummer zijn wij 24/7 bereikbaar
  • Als klant profiteert u van de inkoopvoordelen, die wij als Eurotyre weten te realiseren bij bandenfabrikanten
  • Voortaan kunt u bij Crijns Banden alle merken autobanden in Maastricht kopen. Zowel voor personenwagens als bedrijfswagens

Een selectie autobanden merken die u bij Crijns Banden Maastricht kunt kopen:

Bridgestone, Continental, Barum, Doublecoin, Semperit, Hankook, Dunlop, Firestone, Falken, Goodyear, Kleber, Kumho, Gislaved, Milestone, Mastersteel, Michelin, Maxxis, Pirelli, Uniroyal, Toyo, Vredestein, BKT en Trelleborg.

Crijns Banden heeft de autobanden in Maastricht waarnaar u op zoek bent. Voorwaarde is wel, dat de autobanden voldoen aan de kwaliteitseisen die een veilig rijgedrag garanderen. Naast autobanden biedt Crijns Banden Maastricht u ook een breed pakket aan producten en diensten aan. Zo kunt u bij ons o.a. terecht voor het uitlijnen en balanceren van uw banden en het richten van uw lichtmetalen wielen.

Crijns Banden al 65 jaar de specialist voor autobanden Maastricht

Geschiedenis-2