Crijns Banden voor maatwerk auto tuning Maastricht

Dé specialist voor verlagen van auto’s en monteren design velgen

Crijns Banden is voor veel bedrijven en inwoners in de regio Maastricht een begrip op het gebied van betaalbare en kwalitatief uitstekende autobanden. We hebben onze grote klantenkring in Maastricht te danken aan ons hoge serviceniveau en het feit dat wij al sinds 1950 bestaan. Sinds de oprichting van ons bedrijf zijn wij ook gespecialiseerd in banden voor vrachtwagens, bestelwagens, industrievoertuigen en landbouwwagens. Dat is de reden, waarom wij zoveel bedrijven als klant hebben en beschikken over een breed en diep assortiment kwalitatieve banden.

Sinds een aantal jaren is Crijns Banden in de persoon van Dave Crijns uitgegroeid tot een toonaangevende specialist op het gebied van maatwerk auto tuning in Limburg en België. Dave Crijns van Crijns Banden Maastricht heeft zich toegelegd op het functioneel en esthetisch verlagen van auto’s en het leveren en monteren van design velgen. Om misverstanden te voorkomen: onder functionele en esthetische auto tuning in Maastricht wordt niet verstaan het plaatsen van bodykits, verlichting, spoilers, plaat- en spuitwerk.

Voor auto tuning worden verlagingsveren van KW en ST suspensions gebruikt

Voor Dave Crijns staat elke opdracht op zichzelf. Door hem wordt met geavanceerde apparatuur gemeten en onderzocht wat de mogelijkheden zijn op het gebied van esthetisch en functioneel auto tuning. Met hand- en maatwerk worden de wielophangingen aangepast en de hoog kwalitatieve verlagingsveren van de bekende merken KW suspensions en ST suspensions met de grootste mate van nauwkeurigheid gemonteerd.

Een ander belangrijk aspect voor functionele en esthetische auto tuning bij Crijns Banden Maastricht zijn de velgen. Dave Crijns kan u in principe alle exclusieve velgen op maat leveren. Ook velgen en toebehoren die normaliter niet op de Nederlandse markt leverbaar zijn kunt u bij Dave voor functionele en esthetische auto tuning bestellen dankzij zijn unieke worldwide netwerk. Vanzelfsprekend kunt u bij Crijns Banden ook maatwerk onderdelen als aangepaste wielbouten en spacers bestellen.

Crijns Banden voor functionele en esthetische auto tuning

Geschiedenis-2