Bandenhotel Maastricht bij Crijns Banden

Het bandenhotel voor winter en zomeropslag autobanden Maastricht

Wij zijn er trots op, dat wij al 65 jaar voor veel inwoners en bedrijven in de regio Maastricht de bandenspecialist mogen zijn waar men aantrekkelijk geprijsde kwalitatieve autobanden koopt. Sinds wij ons hebben aangesloten bij de Eurotyre groep is Crijns Banden Maastricht als bandenspecialist voor Maastricht voor particulieren en bedrijven nog aantrekkelijker geworden. Het hoge serviceniveau van onze dienstverlening en de vakmanschap van onze medewerkers zijn onveranderd. Wij willen kwaliteit blijven leveren.
Echter het assortiment autobanden voor personenauto’s en banden voor bedrijfswagens is spectaculair vergroot. Bij Crijns Banden kunt u voortaan alle* merken banden kopen en laten monteren! En vaak voor nog aantrekkelijker prijzen dan u van ons gewend bent. Hoe dit mogelijk is? De inkoopvoordelen die de inkopers van Eurotyre weten te bedingen spelen wij grotendeels door aan onze klanten. *Crijns Banden biedt haar klanten geen bandenmerken aan, die niet aan de minimale kwaliteitseisen voldoen. Veiligheid staat voorop.

Bandenhotel Maastricht exclusief voor klanten Crijns Banden

Particulieren en bedrijven die bij Crijns Banden hun zomerbanden en winterbanden kopen kunnen voor een zeer aantrekkelijk tarief gebruik maken van ons ‘bandenhotel Maastricht’. De ruimte van ons Bandenhotel Maastricht is bij uitstek geschikt voor de winteropslag en zomeropslag van uw autobanden. Vanzelfsprekend kunnen klanten van Crijns Banden Maastricht ook hun velgen veilig opslaan. Wilt u meer informatie over Bandenhotel Maastricht en het opslaan van uw zomerbanden en winterbanden neem dan telefonisch contact met ons op of kom langs.

talen4