Exclusieve velgen en velgen herstellen Maastricht

Op het gebied van velgen bestaan er voor Dave Crijns geen verrassingen

Dave Crijns van Crijns Banden Maastricht mag zich op het gebied van auto velgen een specialist noemen. Of het nu gaat om het leveren en monteren van velgen die vanwege hun exclusiviteit in Nederland niet te koop zijn. Dan wel het herstellen van velgen die, als gevolg van een stoeprand, schade aan de zijkant hebben opgelopen of krom zijn getrokken. Auto tuning specialist Dave Crijns zorgt voor een oplossing.

Crijns banden voor alle merken standaard velgen en exclusieve velgen

Bij Crijns Banden Maastricht kunt u in principe alle merken velgen kopen en laten monteren. Of u nu op zoek bent naar standaard velgen of exclusieve velgen die in Nederland en België in principe niet geleverd kunnen worden. Dankzij zijn unieke wereldwijde netwerk kan Dave Crijns u alle Europese merken velgen leveren. Dat geldt zelfs voor fabrikanten van de meest exclusieve velgen in de Verenigde Staten, zoals MHT Wheels.

Crijns Banden ook voor schade aan velgen herstellen in Maastricht

Mocht er onverhoopt schade aan uw velgen ontstaan, dan kan Dave Crijns deze voor u herstellen. U moet dan denken aan schade aan de zijkant van een of meerdere velgen of een kromme velg. In geval van kromme velgen kan Dave de velgen opnieuw voor u richten. En indien er een scheur in een velg zit kan hij met lassen deze voor u herstellen.

Bijzondere behandelingen velgen mogelijk bij Dave Crijns

Bij Crijns Banden Maastricht zijn een groot aantal speciale behandelingen van uw velgen mogelijk. Zo kunnen wij uw velgen stralen, poeder coaten en spuiten. Bij het spuiten kan er gekozen worden voor hoogglans en diepte glans voor verrassende effecten. Ook kunnen uw velgen voorzien worden van exclusieve wielbouten en moeren. En tenslotte kunt u bij Dave Crijns zelfs velgen op maat krijgen. Dat wil zeggen het eventueel aanpassen van velgen.
Bent u op zoek naar een bepaald merk velgen of heeft u schade aan uw velgen? Neem dan telefonisch contact op met Crijns Banden Maastricht en raadpleeg contact

Geschiedenis-2