Verlagingsveren KW suspensions en ST suspensions

Dave Crijns gebruikt uitsluitend verlagingsveren van top merken

Steeds meer autobezitters besluiten om hun auto te laten voorzien van verlagingsveren. Niet alleen krijgt een auto dankzij de toepassing van verlagingsveren een sportievere uitstraling, maar ook verbetert de kwaliteit van de wegligging van uw auto dankzij de toepassing van de verlagingsveren aanzienlijk. Dave Crijns van Crijns Banden uit Maastricht is een expert op het gebied van functionele en esthetische auto tuning en in het bijzonder van de toepassing van verlagingsveren. Omdat de juiste toepassing van verlagingsveren nauw luistert om het optimale rijgedrag te krijgen werkt hij uitsluitend met top merken.

KW suspensions en ST suspensions top merken verlagingsveren

Om het perfecte rijgedrag te realiseren werkt Dave Crijns graag met de verlagingsveren van de merken KW suspensions en ST suspensions. De kwaliteit en duurzaamheid van deze verlagingsveren zijn van een hoog niveau. Bovendien kan men met deze verlagingsveren een auto tot op elk gewenst niveau laten zakken. Dit kan zowel met verlagingsveren die vooringesteld zijn of door middel van verlagingsveren die op afstand in hoogte verstelbaar zijn. Wanneer u uw voertuig met verlagingsveren uitrust, komt het zwaartepunt dichter bij de grond te liggen. Hierdoor zult u meer stabiliteit en grip ervaren wanneer u uw auto bestuurt.

Nog meer voordelen van verlagingsveren

Wanneer verlagingsveren op de juiste wijze door een specialist zijn gemonteerd zal uw auto een strakkere en sportievere uitstraling hebben. Ook zal uw auto wanneer deze is uitgerust met verlagingsveren van de merken ST suspensions en KW suspensions veel minder overhellen in de bochten en daardoor scherper en directer sturen. Wanneer u meer informatie wilt over de voordelen en nadelen van verlagingsveren. Neem dan telefonisch contact op met Dave Crijns van Crijns Banden in Maastricht.

Geschiedenis-2